In december 2009 is de eerste lichting van de School voor Spirituele Coaching afgestudeerd.

Quotes van aantal deelnemers:

Lieve Patricia,

De school voor spirituele coaching is geen alledaagse school.

Je leert er niet alleen theoretische concepten of wordt getraind in coachingsvaardigheden. De school staat vooral in het teken van eerst zelf doorleven, vanuit de filosofie dat je een ander maar zover kunt helpen als jezelf bent.

De spirituele ontwikkeling van de deelnemers staat dan ook de eerste twee jaar centraal. In het derde jaar draagt Patricia haar geheel zelf ontwikkelde methode over. Wat ik erg waardevol vind, is de combinatie van zowel westerse als oosterse filosofieën. Ook het kennismaken met de vele werkvormen die het onderbewuste en intuïtie aanspreken vind ik erg waardevol. De kracht van de school schuilt in het zelf ervaren en hierop reflecteren. Ook beschikt Patricia over de kracht om hele praktische oefeningen te ontwikkelen en aan te rijken.

Wat heel prettig is, is dat Patricia hierin ons vooral inspireert met haar zienswijze en ons ermee heeft laten kennismaken. Ze geeft daarin enorm veel ruimte voor ieders eigen ontwikkeling als coach, stimuleert het eigenaarschap en nemen van eigen verantwoordelijkheid.

Tot slot vond ik het erg bijzonder hoe we in een kleine leergroep drie jaar met elkaar zijn opgetrokken. Een groep waarin we veel met elkaar hebben gedeeld en van elkaar geleerd. Patricia is er heel goed in geslaagd om een warme en veilige omgeving te creëren waarin ik veel heb kunnen leren over mezelf en me als coach dieper heb kunnen ontwikkelen!´

Warme groet,

Kim Castenmiller


Kim CastenmillerKim is eigenaar van organisatieadviesbureau KIMverandert.
Als organisatiepsycholoog levert zij een bijdrage aan de ontwikkeling van mens en organisatie om bezieling in organisaties terug te brengen. Eind 2009 heeft Kim de opleiding tot Spiritueel Coach afgerond.

Voor meer informatie zie: www.kimverandert.nl


Met dank voor de foto's aan:
Maud Barneveld Binkhuysen
Bettina Eckermann